BOTTENLÖS VAS

tisdag, februari 26, 2019 0 6

Oh no!!!

Haha, ja men ser ni eller?? Hämtade ut en ny vas idag (denna från Skruf), som jag trånat efter ett tag men när jag lyfte upp den ur kartongen låg botten på den kvar haha. J*vla skit tänkte jag, så surt!

Värre saker händer och en ny är på väg så det är lugnt, säkert nån som råkat tappa den under transporten. Men ni vet när man bara vill packa upp och slänga fram den där finingen på momangen och står där men en packe färska tulpaner i näven och så upptäcker man detta..

Torkade blommor är ju hett tipsade flera vänner om när jag la ut händelsen på stories, haha ja iofs 😉 Den är ju snygg förutom att den saknar botten och inte går att fylla med vatten liksom, haha va trökigt detta vaaarrrrr.

Annars har väl dagen varit fin, lite slå knut på sig själv-eftermiddag bara. Inez hade en av sina goa kill-polare med sig hem och de ville bort till en koja där de inte får vara själva. Stressade som fasen med fläskfilegrytan, som ändå inte blev klar förrän 18, åt med barnen, sket i disken, slängde på oss ytterkläder och knallade bort till kojan, men då hade det ju blivit mörkt haha. Såg inte ett jota där men det bryr sig väl inte barnen om, de lekte på där uppe bland grenar och plankor medan jag och Ebba stod och väntade på bergsknallen bredvid. Vad gör man inte för de små liven.

Sen följde vi kompisen hem och skyndade hem till Valentin som var hemma själv med en vän. Att man kan lämna honom såna stunder nu underlättar ju oerhört mycket, man kan ju liksom inte dela på sig och han var sjukt osugen på koja-häng med lill-syrran om man säger så. Han fick telefon i julklapp så vi rings så fort det är något, skönt. Han blir 9 på torsdag så är ju stora killen nu, hjärtat.

Att bo i radhus med grannar tätt intill är en stor trygghet i såna lägen, typ det enda positiva haha. Några år till, sen hoppas jag vi hittar den där ”drömvillan” så vi får lite mer space.

Hur har er dag varit?

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.