ABSTRAKT MÅLNING

torsdag, januari 31, 2019 2 16

Innehåller annonslänkar

Äntligen fick jag en stund över till att måla en tavla till vardagsrummet, hade en gammal som jag målat för många år sedan men som jag tröttnat på.

Ville ha nåt enkelt och abstrakt, som bara får väggen att se mindre tom ut. Tänkte mig först helt enfärgad, som bara ger en tredimensionell känsla genom att sticka ut från väggen, lite anspråkslös sådär. Men så kluddade jag dit en krumelur också. Tyvärr hann jag inte fota färdiga tavlan med systemkameran medan det ff var ljust (tog ett varv till pulkabacken) så fick bli ett mobilpics ↓

Ja det är ingen Picasso precis men tycker det blev helt ok. Tröttnar jag är det bara att måla över igen men den passar in fint med matbordet, sammetsstolarna och Formakami-lampan.

Materialet jag använt är hursomhelst överblivet spackel och målarfärg. Vit väggfärg och lite snickerifärg i kulören Elephants Breath som jag målade skåpet i. Hittade en gammal tub med svart akrylfärg som jag drygade ut med svart barnfärg från Ikea. Verkligen ett man-tager-vad-man-haver-projekt.

Allt utom det svarta är målat enbart med spackelskrapa, gillar ojämnheterna det skapar. Men lite spackel i färgen blir det mer struktur, gillar det.

Inspirerades delvis av mitt print från WallofArt. Gött när man kan coppa andra lite 😉 Vad tycks, hiss eller diss?

Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och skrubba mig len, måste preppa huden för solsemestern om 9 dagar.. mmm va gött det ska bli.

Kram!

16
2 Comments
 • Maria
  februari 1, 2019

  Häftigt! Nu blev jag inspirerad att själv göra något liknande. Tack för inspirationen, önskar dig en härlig helg!

  • Catta
   februari 1, 2019

   Tack snälla! Och vad roligt att du blev inspirerad, härligt att få vara lite kreativ.
   Trevlig helg!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.