VECKANS TILL HEMMET-TIPS

onsdag, februari 27, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Mitt i veckan och jag måste bara börja med att visa ett hem som inspirerar mig mucho just nu, nämligen inredaren Louise Liljencrantz hem, sobert och lugnt. Kanske inte exakt så som jag vill ha mitt hem men det tilltalar mig väldigt mycket och soffbordet av Paolo Piva är drömmen (som finns här).

Jordiga toner och ombonat i Ellos senaste inspirationsinlägg om sovrummet. Sängkläder i lyxig & mjuk satin, vackra överkast och möbler till rummet som ska ge oss allra mest ro. Inspireras här.

Kampanjdagar hos Mio:

Upp till 3000:- i rabatt vid köp av soffa eller fåtölj t.o.m 11/3 här.

20% på alla mattor över 1000:- t.o.m 11/3 här.

15% på alla soffbord t.o.m 11/3 här.

Vårnytt hos Newport. Speciellt glad blev jag över att scrolla bland alla vackra Påsk-detaljer de fått in, som salt och pepparkaret nedan bl.a, hur gulligt?

Dog också för smörkupan med kanin och glasäggen med guldprickar som finns i två storlekar, så himla fina.

Sen har de även fått in den här galet coola ljusstaken från Pols Potten, som liknar den jag har, love it! Detta och mycket mer fint bland deras nyheter här.

Velvet days hos Soffadirekt med upp till 50% på all sammet, både möbler och detaljer, gäller t.o.m imorgon här.

25-40% på tallrikar hos Cervera, här. Funderar på ett gäng av de här billiga ”Spode-look alike”.

Kökets favoriter har alltid en massa bra erbjudanden och deras bästa hittar ni här. Vi behöver en ny brödrost och jag tycker den här från Smeg är fin, borde kanske passa på nu när det är rabatt på den.

Skandinavisk funktionalitet hos Georg Jensen, design Bernadotte, bland deras nyheter här. Vackert & tidlöst och jag föll för den här mjölkkannan.

Nu blir det hopp in i duschen, måste peela mig pronto för jisses vad jag flagar nu, buhuu.. Det snöar liksom av kläderna när jag tar av mig, sjukt torr! Det var den brännan det.. haha, deppigt. Men snart kommer vårsolen ge mig en ny kyss, eller hur! Så göttigt.

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.