TYPISKT MIG

måndag, januari 21, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Ja den där nya gardinen kom ju inte alls upp i torsdags som jag hade tänkt, hade ju helt missat att det var en ”veckbandslängd” och inte en ”multibandslängd” som jag hade i tanken när jag beställde. Så jag beställde ju för sjutton inga nålkrokar till för jag trodde det skulle funka med fingerkrokar som jag typ har ett berg av här hemma, gaaah så tröttsamt, och rätt så typiskt mig att inte läsa beskrivningen noggrannare. Nåja, trampade iväg till Hemtex på lunchen i fredags och köpte ett gäng nålkrokar men i helgen fanns ingen tid till gardinfix så det får väl bli nu på torsdag istället. Och inte nog med det, jag måste lägga upp gardinen också..

Hur som helst så är gardinen perrrrfekt i nyansen, precis exakt enligt beskrivningen -ljus varmgrå, love it och den finns alltså hos Ellos här. Nästan identisk färgen från Farrow & Ball har målat mina skåp i.

Och vet ni, jag tror jag hittar en matta som skulle vara jättefin under vårt stora vita matbord och till de blå stolarna, en i härlig vintage-look (denna), men så blir jag så osäker på om den kommer gå ihop med viskosmattan som inte ligger alltför långt bort. Fasen vad det ska vara svårt att bestämma sig, man vill ju hitta rätt med en gång och slippa hålla på med returer osv..

Hoppas ni haft en fin helg allihopa, men visst går den alltid för fort! I lördags vad det futsal-cup som stod på schemat men igår hörni, hade VÄÄÄRLDENS skönaste söndag. Ni som följer mig på insta har kanske sett, en lovely bastudag med vinterbad på vackra Björkö. Får visa er imorgon.

Nu måste jag se klart på handbollsmatchen här, SÅ spännande!!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.