MODETRENDER 2019

lördag, januari 19, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Örhängen // Topp

God kväll!

Blurrig Iphone-bild bjuder jag på idag. Med stressmärke på halsen och allt (blir SÅ lätt röd där). Tog en snabb innan avfärd till dagens futsal-cup på Serneke arena här i Göteborg. Bytte dock om till college-tröja och tights i sista stund. Kom på att det är rätt skönt att vara riktigt comfy när man ska spendera flera timmar i en hall så.

Riktigt intensiva och spännande matcher blev det, de är jäkla grymma, Valentin och hans medlirare. Futsal är så himla kul, spelas på mindre plan och med färre spelare och mindre boll än i ”klassisk” fotboll för den som inte vet. Blir på så sätt lite snabbare spel och mer intensivt på nåt sätt vilket jag tycker är kul.

Men nu var det inte fotboll jag skulle prata om utan om årets modetrender. Mode är och har alltid varit ett av mina största intressen, även om det inte direkt syns för jag klär mig oftast ganska tråkigt, trots att garderoben svämmar över av roliga plagg och skor. Jag var mycket flitigare med accessoarer och kul outfits i yngre år..

Bland de starkaste trenderna 2019 hör följande:

FÄRGEN BEIGE!

Skor Flattered // Blus NA-KD // Kappa/kavaj Ellos

Yes, beiget ska det vara i år, sand, kamel och ljus khaki trendar. Kan vara en svår färg, men snyggt om man hittar rätt nyans till sin hy.

CYKELBYXOR

Cykelbyxor Nelly // Cykelbyxor Nelly // Cykelbyxor H&M

Men fattar ni eller, cykelbyxan gör renässans, har inte ägt ett par sen det var tokhett typ år 93, när serien Clarissa var ”the shit” med Melissa Joan Hart i huvudrollen. Någon som minns?? Jag är född 81 så gissar att det är typ runt den årgången som minns detta. Cykelbyxor med lång t-shirt och väst över var typ det hetaste man kunde glida omkring i, haha så coolt.

LJUS DENIM

Jacka JC // Shorts Ellos // Jeans NA-KD

Yes, ljusa jeansplagg a la 80/90-tal gäller 2019, något vi iofs sett en del av de senaste åren. Boyfriend-modell och lite högre i midjan. Blekt blå jeansfärg och gärna topp till tå. Nej tack säger förmodligen jag men kan vara coolt på rätt person.

JUMPSUIT

Jumpsuit 1 // Jumpsuit 2 // Jumpsuit 3 (alla från NA-KD

Jäpp, catsuiten håller i sig, men i år ska den vara mer safari-inspirerad. Tänk typ arbetsoverall eller retro pilot med fickor och grejer, då är du rätt. Jag älskar den svarta till vänster.

GULT!

Klänning NA-KD // Blus Ellos // Klänning By Malina

Yes, knallgult, solgult, citrongult, guldgult sägs bli en stor trend i år. Till en gyllene solbränna, absolut säger jag!

SPETS

Klänning // Kjol // Klänning (allt från NA-KD

Älskar spets, det vet ni som följt mig ett tag, gifte mig i spets från topp till tå. Inget fancy schmancy utan ett H&M-fodral för 299:- på rea, det ni. SÅ jag är glad över att vi kommer se mycket spets i år.

DJURMÖNSTRAT

Klänning Bubbleroom // Scarf NA-KD // Tunika/blus Ellos

Nu får leo-plaggen i min garderob lämna plats åt reptilmönstrat! Förutom ett par klänningar, blus och linne så blev det en bikini till resan också, kunde fasen inte hålla mig.

PRICKIGT

Baddräkt // Klänning // Bikini

Dotty love. Bikinin har jag och köpte matchande baddräkt till Inez. Väldigt gulligt med prickigt, fint på fladdriga klänningar, och hår/pannband, lite preppy sådär.

Förutom dessa trender kommer vi få se en del neon, sidenscarfs, mycket mönster, nätmaterial, fransar & fjädrar och batikmönsrat!

Den sistnämnda har jag svårt för, sällan snyggt i mina ögon, men säger aldrig aldrig. Och när jag tänker efter så hade jag faktiskt en batikmönstrad väst över den där tischan till cykelbyxorna där på 90-talet.. haha.

Vilken eller vilka av dessa trender gillar ni bäst?

Ha en fortsatt fin lördagkväll!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.