TULPANENS DAG

tisdag, januari 15, 2019 0 8

Innehåller annonslänk till Lyko

God kväll!

Nyss lagt barnen och sitter och tittar på Mandelmanns Gård, så himla härligt program. Även om jag blev lite ledsen över att kon Snöra förlorade sin lilla kalv som föddes med hjärtfel och inte orkade mer än nåt dygn innan hon somnade in, usch så ledsamt. Men så är ju livet ibland..

Idag är det ju tulpanens dag och jag tänker att snart har väl det mesta en egen dag i kalendern haha, men det är ju trevligt att fira med en vacker bukett ändå.

Föll en del snö här hos oss under förmiddagen, men det började töa nästan med en gång, så himla tråkigt. Vill ju ha ett vitt täcke som lyser upp, vackert och kul för barnen inte minst. Nu är det bara slask kvar och det var i princip livsfarligt att cykla hem efter jobbet, men man kanske bli lite starkare av att vara på spänn sådär tänker jag haha. Hem kom jag iallafall, efter att ha hämtat Valentin med vän på skolan, tur vi bor så nära skolan att vi kan gå hem. Hade varit lite småjobbigt att skjutsa dem 😉

Inez följde med en av sina bästa killpolare, de har bildat en klubb tillsammans och det var viktiga hemligheter och annat på gång. Blodagenterna heter de för övrigt, haha så söta. De hade tydligen hittat en gren med röd färg på (som de tror är blod) och som de nu skrivit ”blodagenterna” på och lagt ute för någon annan att hitta. Barns härliga fantasier ändå, underbart.

Nu tänkte jag sätta mig och klicka hem lite hudvård, hittat ett för mig nytt märke som jag är riktigt nyfiken på ☛ The Ordinary. Någon som provat eller använder? Fått jättebra recensioner och har ju ett galet bra pris, vilket tydligen är något de har hög fokus på, prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Finns bl.a hos Lyko men också på ställen som apoteket osv.

När jag provat ett litet tag kommer jag göra ett inlägg om vad jag tycker om de olika produkterna jag valt.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.