ELLOS + DANIELLA WITTE

onsdag, januari 16, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Ett rosa styling-samarbete mellan Ellos & Daniella Witte kan ju inte vara fel, Daniella har ju världens känsla för det där med inredning!

Älskar att en av vårens stora färger är just rosa, trodde nästan att det skulle vara över men tydligen helt tvärtom. Vår nya matta känns ännu mer rätt nu 😉

Jag har valt ut några favoriter från A Love Story By Daniella Witte..

Kudde // Sittpuff // Stol // Soffa // Kudde // Vas

Kuddarna hade varit jättefina i vår soffa, fint att blanda olika material och strukturer. Sittpallen hade jag garanterat köpt om vi inte redan hade haft en annan som jag älskar (den här från Jotex ni vet), riktigt snygg design, skulle matcha sänggaveln jag önskar mig. Soffan är superstylish och vasen är perfekt för lång vass tänker jag mig, eller enkla kvistar nu till våren.

Hela kollektionen hittar ni här och t.o.m 29/1 är det upp till 30% rabatt på utvalda varor.

Förutom detta har det kommit in en massa annat fint vårnytt under nyheter här. Och jag klickade faktiskt hem den där veckbandslängden i dubbel bredd som jag visade för ett tag sedan, håller tummarna för att den blir perfekt som insynsskydd i vardagsrummet. Hämtade ut den förut och tänkte hinna sätta upp den imorgon.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.