JOHANNA BRADFORD SÄLJER.. IGEN..!

måndag, januari 14, 2019 0 7

Ja men hur många gånger kan man flytta egentligen haha. För lite galna är de allt, Johanna & Adam Bradford, vars alla (mer eller mindre) hem jag följt genom åren.

Andra huset på ganska kort tid, med lägenhet däremellan och flera lägenheter innan första huset, och varje gång renoveras det och fixas en hel del. Vilken ork de måste ha, där ligger man i lä 😉

Alla försäljningsbilder på huset som ligger i Kullavik här på västkusten hittar ni här. Superfint men har inte riktigt fallit mig i smaken lika mycket som deras tidigare hem, förutom just delen i köket som ni ser på bilden ovan. Älsk på färgen!

Det blir inte tillbaks till centrala Göteborg den här gången för familjen Bradford, utan till deras gemensamma uppväxt-stad Borås, och där har de köpt en gammal hyresfastighet. Ett hus som stod klart 1929 och med massor med gamla bevarade detaljer som jag gissar att de förälskade sig så hårt i att de bara var tvungna att slå till. Inlägg om det här.

Ska bli superspännande att följa, mysigt i Borås tycker jag, trots att det är Sveriges regnigaste stad..

Hoppas ni haft en go start på nya veckan, själv har jag svårt att hålla ögonen öppna och det blir en tidig kväll i säng för mig, mannen jobbar kväll och jag blir alltid tröttare just hans kvällvecka. Det går i ett från att man slutar jobbet, hämta barnen, ut med hunden, laga mat, diska, städa, läxor med V, ja ni vet allt det där man måste göra. Som samtidigt är lite mysigt, men trött blir man. Nu sitter jag och kikar in till er med tv.n på i bakgrunden, Husdrömmar på 1:an med återblick hos familjer som varit med tidigare program.

Kram på er!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.