PÅ ÖNSKELISTAN

torsdag, januari 17, 2019 2 11

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Bikinitopp // Torrschampo // Kimono // Skor // Träningstights // Löparskor

En liten Januari-önskelista!

Med en resa framför oss om några veckor jag jag börjat spana på ett par nya solglasögon och hittade ett par eleganta från Nividas, gillar att glaset är ljust, om det ff skyddar bra mot solen vill säga.

Badkläder är också något jag spanar mycket på och nyheten i snakeskin från hm är ju bara så jag, love it och matchande nederdel finns här.

Pudriga ballerina från Flattered står på önskelistan, superfina med draperad mocka. Såg också att de hade fått in en ny färg av mina favoriter Alexandra, sandfärgade med ormskinnsdetalj.

Älskar kimonos och By Malina har kanske den finaste. Fint plagg som kan användas både hemma, på semestern och till jobbet över tex ett par jeans och topp.

Börjat använda en del produkter från Löwengrip, riktigt bra grejer och jag testade torrschampot i collaget och stort gilla på det. Måste köpa en egen flaska.

Nu när vi går mot ljusare tider blir jag alltmer sugen på att träna, samma visa varje år efter lång vinterdvala haha. Vill ha ett par nya löpardojor och tights och hittade hos Ellos till superpris, de har kampanj på sportsortimentet med upp till 30% fram t.o.m 29/1.

Apropå träningskläder så såg jag förra veckan att Gina Tricot & Aim´n har gjort ett samarbete, snyggt! Ni hittar hela kollektionen här.

Ledig torsdag för mig, precis varit på en morgonpromenad med Ebba efter att ha följt barnen till skolan. En av mina sista lediga torsdagar på ett tag, fr.o.m 1 feb ska jag börja jobbar heltid fram till semestern, får se hur jag kommer orka det. Har ju mina krämpor och sen behöver ju Ebba mycket tid.. får se hur det går. Blir givetvis lite mindre tid över till bloggen också, brukar ju använda mina torsdagar till att fota inte minst. Men ambitionen är att jobba med bloggen i ungefär lika stor utsträckning. Jag har ju kvällarna veckan mannen jobbar kväll, efter att barnen lagt sig, då brukar jag förbereda kommande inlägg osv.

Ha en fin dag!

Kram

11
2 Comments
 • Anna Wahlstam
  januari 17, 2019

  Hello sweetie <3

  Ja, visst är det alltid kul med lite nytt när man ska iväg 🙂
  Vi har vi precis varit ehmma i en vecka, men längtar redan efter nästa resa.
  Och det är det vi kommer prioritera att göra i år. Så vi planerar för fullt inför både Paris (påsklovet) och Kroatien (KristiHimveckan)
  Det gav mig så mycket ny energi, kände att jag var heeeelt sluttömd innan vi åkte. Så nu börjar jag få lite nya krafter. Ska prata med min läkare här nu om plan framåt. Måste ta det sakta…

  Jag har ju lagt Ekenäsliv på vilande, men håller på med en ny blogg. Min man har satt upp den, men jag måste utarbeta en layout och jag är ju inte världsmästare på det tyvärr. Men den kommer iaf att heta annawahlstam.se – rätt och slätt 🙂 Kankse inte så påhittigt, men det blir nog bra :))

  Ta hand om dig och ha en fin ledig torsdag vännen <3
  Många varma kramar Anna

  • Catta
   januari 17, 2019

   Heeeej!!
   Har kikat in rätt många gånger sedan ditt senaste inlägg och sett precis som du säger att det vilats lite där inne. Skulle skriva till dig men så hann du först nu. Förstod att nåt var på g och vad kul och spännande med ny blogg! Wiiii så nyfiken jag blir😍
   Vill se meeer bilder från er resa än du visar på insta! Och GUD så härligt med ett par goa resor till inbokade, livet ju! Härligt att det ger dig så mycket energi, precis vad du behöver vackra fina du.

   Kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.