KLART VI SKA BAKA

lördag, januari 12, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar till Wall of Art

Detta evinnerliga tjat om att baka.. Kan bli smått tokig på det ibland faktiskt. Vet att Inez älskar att baka (och det gör jag också, ibland..) men eftersom jag måste vara med i det mesta och hjälpa till så känner jag att det inte hinns med så ofta som hon vill. Sen är det inte alltid småkakor och snabba enkla grejer utan som ni ser, prinsesstårta haha. Hon har tjatat länge om detta och idag fick hon äntligen sin önskan igenom, hjälpte henne lite granna men hon är faktiskt himla duktig, gullungen.

Fick bjuda in grannarna på fika så det gick åt lite åtminstone för det är inte helt lätt att moffa i sig en hel tårta på bara oss i familjen och det är ju inte precis nån bra frysa in-fika..

Fuskade med både bottnar och marsipanlock.. tiden ni vet.

Bara rosen vi gjorde med egenfärgad marsipan.

Så det har vi gjort idag, bakat och fikat. Städat lite och storhandlat har jag också gjort. Killarna har varit på futsal-träning. Däremellan slappat och nu precis ätit middag. Barnen satte på en film så jag passade på att sätta mig med datorn en sväng.

Jag letar inspiration till att måla en stor tavla till vardagsrummet. Vill göra nåt i stil med printet nedan.

Älskar detta print som Lovisa Häger ritat, finns här hos Wall of Art. Finns i 4 storlekar och jag har 70×100 på mitt. Har även funnits i limited edition i 100×130, kan ångra att jag inte köpte det när jag hade chansen, men å andra sidan inspirerar det mig till att efterapa nåt liknande 😉

Print 1 // Print 2 // Print 3 // Print 4 // Print 5 // Print 6

Några verk hos WallofArt som tilltalar mig, vill ha nåt väldigt enkelt i naturfärg, ska smälta in men samtidigt poppa ut från väggen.

Print 1 // Print 2

Print Lovisa Häger

Skulle kunna tänka mig helt enfärgat, med endast lite struktur som den ovan, räcker med att det ger en tredimensionell känsla från väggen.

En enkel modeillustration skulle kunna vara fint också.

Det här är bara ett axplock av alla fina artprints som finns hos WallofArt, har ni missat denna sida tycker jag ni ska spana in den, SÅ mycket fina posters. Ni finner alla posters här, och alla kreatörer här, ni kanske råkar ha en favorit!

Den finns också ett bildverktyg där man kan skapa sin egen personliga tavelvägg. Man drar valda bilder till en bakgrund och man kan flytta runt dem tills man är nöjd, och sen lägga dem direkt i varukorgen om man vill. Superbra och ni hittar verktyget här.

Nu måste jag sluta här, men vi ses säkert imorgon igen. Då ska jag dra fram min tavelduk, lite spackel och akrylfärger så får vi se vad det blir haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.