ET VOILÁ! -CYKELBYXOR PÅ ETT KICK!

söndag, januari 27, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Att ha fixat ett par cykelbyxor på fem minuter!

Och nej det är inte dagens outfit, liiite kallt för det, men en kommande semester-outfit har jag tänkt mig. Vad tycks!

Hade ett par gamla fuskskinns-tights liggandes, som hade en åtstramande söm mitt på låret, lite för tighta så det skar liksom in lite runt låret. Föga smickrande och ej vidare bekvämt.. Däremot var det ju faktiskt perfekt med en söm där nu när jag var sugen på att korta av dem till ett par cykelbrallor, var ju bara att sprätta upp sömmen runt om och voilá! Ett par coola semestershorts fixade!

Så jäkla bra med de sydda stickningarna på var sin sida ”sammanfognings-sömmen” = ingen rå kant och därmed slapp jag sy en ny söm, hurray.

Typ helt nyvaken på bilderna, vilket syns väldigt tydligt haha, men jag kom på den här idén igår kväll innan jag skulle sova så jag var liksom bara tvungen att göra det first thing in the morning, det är nu eller med en gång som gäller när jag får idéer 😉

Kavajen är från H&M och finns här, den är helt rak i modellen a lá 80-tal, fast minus axelvaddar hehe.

Cykelbyxor finns liknande hos Nelly här fast annat material.

Väskan i bambu finns liknande hos Gina här och likadan fast röd hos Asos här.

Pumps finns liknande hos Ellos här.

Mina kanske inte matchar outfiten helt bra men slängde på ett par klackar för att få lite spänst i de vinterbleka spirorna 😉

Och apropå vinter, vi har fått mängder med snö under natten, så nu ska jag och Inez strax ut och leka. Mannen och sonen har åkt iväg på handbollscup i Nödinge nånstans och jag gillar inte att de får köra i snön men det går säkert bra. Hade gärna följt med men det blir en lång dag för lillasyster så vi bestämde oss för att stanna hemma. Svärmor fick följa med som extra support istället, hon älskar ju det.

Kram på er och ha en lovely söndag!

7
2 Comments
 • Malin
  januari 28, 2019

  Hej! Som alltid stilig så det behövs ju inte ens kommenteras 😂 Jag noterar däremot ditt fina golv och känner att det behöver jag verkligen prata om! Läser i tidigare inlägg om vart det kommer ifrån osv så det är klappar och klart – men hur tycker du att det håller sig såhär ett halvår senare? Kompatibelt med barn, hund, vinspill och annat som hör livet till? Jättetacksam för din fina blogg och ett svar på denna fråga 😘

  • Catta
   januari 28, 2019

   Men tack snälla 😉
   Vi älskar golvet, jättefint verkligen och det är tåligt och bra, super! Vi har vänner med mindre barn som kör runt med bilar och annat på golven, det spills saker och så vidare, syns ingenting.
   Rekommenderar verkligen.

   Tack för fina ord!😘

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.