MÅNDAG

måndag, januari 28, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Styling: Sophia Bratt, foto: Fanny Hansson

Hej på er!

Här sitter jag mosig och go i soffan och kikar in till er med Guldbagge-galan på tv:n i bakgrunden.

Har varit i pulkabacken denna kväll, med barnen och vänner, så jäkla härligt att vara ute och aktiv, så roligt för barnen med denna härliga snö. Men trött blir man när man kommer in, helt slut. Och kinderna blossar.

Bjuder på ett mixat inlägg, med lite ”uppsnappat” inom inredning och mode och först ut är min vän Sophias senaste styling-uppdrag för Artilleriet. En ny ”story” till A.Journal där vacker inredning möter historia på Gunnebo Slott som ligger i Göteborgs kranskommun Mölndal.

Vackert, och jag är så stolt över min vän. In och kika här vet jag.

Typ sist på bollen här men Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden och är ni mer nyfikna på objektet och vill se mer bilder så hittar ni det här.

Jotex gör nytt samarbete, denna gång med influencer-systrarna Victoria Törnegren & Alexandra Bring, mer om det här.

Sophie by Sophie har släppt ny kollektion vackra smycken och jag föll för det här enkla fina halsbandet, och armbandet i samma design.

Nej nu ska jag ta mig en stor kopp te och kura ner mig djupt i soffan.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.