KOJAHÄNG & SNÖ!!

lördag, januari 26, 2019 0 9

Inte mycket, men vi har ta mig tusan fått lite snö!! Älskar snö. På vintern då. Längtar mest efter vår och sommar men nu har vi ju vinter och då vill jag ha snö, massor med snö. Något vi Göteborgare sällan får några mängder av, tyvärr.

Med snön kommer ljuset, och uteleken. För vem sjutton vill vara ute när det är mörkt och bara blött och äckligt?

Idag har vi varit ute i många timmar, jag & Inez åtminstone. J & V har varit på futsalträning, handlat och lagat mat. Jag och Inez hängde med vänner ute i snön, åkte lite snowracer, men mest hängde vi kring kojan uppe på berget. Gud va roligt hon och Julius hade, lekte rollspel och snackade om att de nog fick bo där några år iallafall, tills de hade råd att bygga nytt. Hahaha så roligt att lyssna på de små liven.

Den lilla svarta fick också vara med i kojan, bra vakthund 😉 Eller inte, staffar släpper gärna in precis vem som helst, bara de får uppmärksamhet.

Nu ska det bli skönt att slappa i soffan, helt mör i kroppen. Lite seg i kolan efter gårdagens bubbel-kväll nere på lokala grekiska restaurangen. Så himla trevligt, med livemusik och grejer. Idol-vinnaren Sebastian Walldéns sångcoach var det som sjöng, tillsammans med en man som en gång i tiden varit hennes coach. Otroliga röster bägge två och Marie sjöng låtar ur soundtracket från A Star is Born, herregud, rysningar!

Härlig kväll med tjejerna, gud vad man behöver det ibland.

Hoppas ni har en mysig lördag finingar, kram!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.