EN MAGISK 5:E JANUARI

lördag, januari 5, 2019 0 7

Men sicket väder vi fick idag! Gud, jag blev helt pirrig i magen av detta vårväder. Inte för att vi har vår på långa vägar enligt almanackan men det var sannerligen vår i luften idag, och riktigt varmt i solen. Herregud säger jag bara, en dag vid havet såna dagar är svårslaget.

Bilderna är tagna i vackra Hällsvik här i Göteborgs västra stadsdel Torslanda, andra sidan från där vi bor kan man säga. Jag och Inez tog en promenad nere vid badplatsen i väntan på att våra vänner skulle komma hem från skridskoåkning. Jag och Inez var i Amhult och åt sushi till lunch och vi blev färdiga med maten lite innan vännerna hann komma hem så vi passade på att njuta i solen lite.


Sagolikt vackert och tydligen badväder, ett modigt par som doppade sig. Blev riktigt sugen kan jag säga som gärna tar ett dopp vintertid även jag. Men hade tyvärr inga badkläder med mig och ett skinny dip var inte aktuellt haha.

Förvånande ändå att vi inte mötte fler än ca 10 personer en dag som denna, men det är klart, lever man med havet inpå huset varje dag så blir det väl vardagsmat. Tänk så priviligierade en del av oss är på denna jord, man önskar ju att alla kunde få ha det så ❤️

Även om vi inte bor precis intill havet så är jag otroligt tacksam för att vi har möjlighet att bo nära havet och även skogen som vi har så mycket av omkring oss, så läkande och vackert.

Många gånger kan jag sakna livet i stan men att bo nära naturen är livet. Ibland kan jag också sakna att bo på Hönö, men det ligger ju så nära att jag kan välja det när jag vill, glad att jag har så många vänner och släkt inkl. mor far och bror där ute, mitt lilla paradis.

Ja den här dagen lever jag på ett tag. Mysigt häng hos vännerna Feliz & Kalle med deras två tjejer. Inez fick leka med Bella som hon längtar efter så länge. Mina killar var tyvärr inte med för de hängde i handbollshallen, mycket sport för Valentin nu och ibland får vi dela på oss.

Hoppas ni har haft en lika fina dag!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.