ÅRETS FÖRSTA FRANSKA TULPANER

söndag, januari 6, 2019 3 8

Innehåller annonslänkar

Grapelamp // Ascot ljusstake // Kanna/vas

Jag har många favoritblommor men de franska tulpanerna ligger i toppen, de är så himla fina och årets första bukett hittade jag på Ica Maxi.

Här har vi hittills haft en soft söndag och nyss ätit lunch, mannen precis åkte för att lämna Valentin hos en kompis och strax ska jag lämna Inez hos kompisar till henne. Jag ska åka till stan och träffa min vän Farah som är på besök från Köpenhamn och sen tänkte jag hinna med en visit i Carros nya vackra sekelskifteslägenhet som hon är i full gång med att renovera. Så roligt att vara med och planera och snacka inredning, wiii bästa jag vet!

På inredningsfronten här hemma har jag som vanligt en hel del planer och förutom planer för platsbyggd bokhylla/tv-bänk har jag har äntligen bestämt mig för vilken matta vi ska ha i tv-rummet, blir den här från Jotex. Hoppas den är precis som jag läst i recensionerna, att det drar en del åt beige.

Vädret är lika lovely idag så det ska bli skönt att komma ut lite.

Ha en härligt söndag!

8
3 Comments
 • Tina ME
  januari 6, 2019

  Men åhh vad härligt att de franska tulpanerna kommit nu. Jag måste ge mig ut i veckan och hämta hem en bukett. Är ny här på din blogg som jag trillade över av en slump. Den är mysig med fina bilder. Ha en fin fortsättning på nya året! Kram Tina

 • Catta
  januari 7, 2019

  Jag blev själv förvånad över att de redan kommit, men inte mig emot, sååå vackra!
  Välkommen hit, tack för fina ord 🙂

  Kram Catta

 • Ulrica
  januari 14, 2019

  Franska tulpaner är så oändligt vackra.. lite synd att de är så dyra bara :(.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.