CARMINE MINI DRESS & VÅRTREND 2019

fredag, januari 4, 2019 0 15

Innehåller annonslänkar

Knep ett riktigt bra reafynd, Carmine dress från By Malina. Gissar att det blir deras nästa storsäljare efter omåttligt populära Emily dress (30% rea just nu). En riktigt spetsdröm! Mitt enda fynd hittills på mellandagsrean, den får åka med på semestern så jag får tillfälle att använda den innan sommaren. Hade nog en väldig tur för jag knep den på Boozt precis efter jul, de hade 35% rea på den då, men tyvärr inte längre upptäckte jag när jag skulle hämta länk till den åt er. Typiskt. De kanske gjorde en miss att rea den iofs eftersom den tillhör nyheterna, för nu finns den bara till ordinarie pris hos Boozt, men vad vet jag. Men för den som är sugen så finns den hos By Malina med 20% rabatt här. Finns i 4 färger men det är bara rabatt på den vita.

På tal om Emily dress så har de en snarlik modell i annat spetsmönster, den heter Nora Dress och är helt lovely. Älskar det mesta från det märket och de har mycket av sina vackra plagg till nedsatta priser (upp till 70%) på sin mellandagsrea här.

Även Boozt som har mycket från By Malina i sitt sortiment har bra rea på över 100 plagg från det märket, här.

På tal om spets så sägs det bli en av vårens stora trender, inte bara till fest utan även på vardagsplaggen, linnen, blusar och klänningar bl.a.

Cubus har redan kommit med flera fina nyheter i spets, som den här blusen som finns i svart och vitt och den här fina klänningen till tweenien.

Sen hittade jag den här ljusgröna spetstoppen i sammet hos Lindex som passar till ett par byxor med högre midja, riktigt fin.

Ser fram emot allt fint som kommer trilla in i butikerna framöver, speciellt eftersom djurmönstrat kommer hålla i sig stort även i år, jippey! Kolla bara den här fina baddräkten från H&M, en riktigt snyggis i mina kattögon haha.

Idag är det fredag och jobbdag för mig, sen tar jag helg innan vi kickar igång vårterminen igen med skola och jobb fram till en veckas sportlovs-ledighet i värmen. Har varit väldigt skönt med några extra lediga dagar nu under jul och nyår, välbehövligt.

Ha nu en riktigt go fredag!

Kram

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.