STÄDAT UT JULEN

torsdag, januari 3, 2019 1 9

Ja idag rök det mesta av julen här hemma, granen började bli risig och luktade skumt så det var skönt att få ut den. Även pepparkakshuset fick åka, har stått där på sidebordet i en månad nu så det kändes fräscht att få bort det. Även om det känns lite ledsamt på nåt sätt ändå.. barnen som pyntat så fint. Tycker alltid det känns lite vemodigt varje år när en så stor högtid är över, kanske för att nästa gång så är barnen ett helt år äldre, känns som livet går för fort..

Men nu längtar vi efter vår kommande resa och sen våren med påsk och allt annat härligt som våren innebär.

En liten ängel får stå kvar på skåpet ett litet tag till, tillsammans med de fina tulpanerna jag fick av vännerna på nyår.

Så himla nöjd med de där skåpen, perfekt förvaring och himla tjusiga. Glad att jag fick hjälp att ta fram den där kulören av tjejen i färgbutiken också, hon visste precis vad jag hade tänkt mig.

Nu ska jag gå på en kvällspromenad med Ebba, barnen blev precis hämtade av min mamma för ett dygn på Hönö eftersom både jag och mannen jobbar imorgon.

Ska sätta mig och skissa lite på den platsbyggda hyllan jag planerar bygga i tv-rummet. Räkna ut hur mycket mdf jag behöver köpa osv.

Önskar er en fin kväll.

9
1 Comment
  • Marie
    januari 13, 2019

    Såå frächt, var är det fina skåpet ifrån? Ikea hacks? Vill veta allt tell me please😍✨👍/ Marie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.