BEIGE ÄR DET NYA GRÅ

onsdag, januari 23, 2019 2 9

Innehåller annonslänkar till Ellos, Jotex & Mio

Matgrupp // Soffa // Sittpuff // Matta

Blir 2019 året då vi byter ut den närmast oändligt långa gråskalan i svenskarnas hem tro? För ska man tro experterna så är beige det nya grå nämligen. Från att lite försiktigt gått från kallare grå till varmgrå och sedan greige så går inredningen så beiget att det t.o.m slår över mot gult i år.

Har iofs hört uttrycker ”beige – det nya grå” sedan 2017 men tycker inte det har slagit igenom hos butiker, influensers mm riktigt förrän nu. Sen är ju grått ff väldigt poppis och väldigt vackert och man måste ju inte bry sig eller för den delen haka på varje trend men jag tycker det är kul med förändringar!

Sand, havre och linfärgat ser vi hur som helst mycket av i årets inredning. Tillsammans med en hel del mustigare jordiga färger. Och rosa då, rosa i både modet och inredningen.

Sittpuff // Soffa // Stolar // Matta
Soffa // Stol // Gardin // Kudde

Vad säger ni, hiss eller diss med det beiga? Jag har haft svårt för beige genom åren men rätt nyans och i rätt kombination kan det vara väldigt fint.

Kram

9
2 Comments
 • Maria
  februari 1, 2019

  Jag ser verkligen fram emot att mer och mer övergå till en mer beige/nougat/brun färgskala. Går lätt att skapa eleganta men ändå mysiga miljöer med dessa toner. Tror vi kommer få se sååå mycket snyggt framöver!

  • Catta
   februari 2, 2019

   Jag med verkligen! Sobert i mjuka varma toner vill jag se mer av. Tror som du att vi kommer få se mycket snyggt framöver.
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.