MIN STORA ÄLSKLING

torsdag, januari 24, 2019 0 4

Herregud, vad är det som händer! NÄR blev min stora älskling så här stor?? Fattar ingenting och jag hinner inte med. Vill bara sitta och titta på honom, snusa, sniffa, pussa, gosa och stanna tiden för hjälp vad det går undan nu. Han var ju nyss min lilla bebis liksom. Fasen, känner alla såhär med sina barn? Jag får lite ångest och kan sakna varenda ålder och vartenda år, sommar, höst, vinter, vår med honom. En tid som aldrig kommer igen..

Jag kan inte ens minnas när han lärde sig allt han kan. Plötsligt kunde han liksom allt det där med att läsa, skriva, räkna osv bara vips sådär. D e t g å r f ö r f o r t !! Men det är samtidigt himla mysigt att han blir större, alla härliga samtal, funderingar och uppfattningar om saker och ting man får lyssna på, så häftigt!

Fotboll, handboll & som ni ser, tv-spel är de stora intressena i hans liv just nu. Och inredning faktiskt, just nu planerar vi en liten makeover av hans rum och han är SÅ bestämt med vad han ska ha, bara vitt och ljusgrått i hela rummet tydligen och inga synliga. Herregud, knappt 9 år och så stor.

Nu ska jag ta tag i min lediga dag här, har massor att fixa med.

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.