VAD DET BLEV ISTÄLLET FÖR THAILAND

lördag, december 15, 2018 2 12

 

Bild: Anne Lonehagen

 

 

Ja men precis, vad sjutton hände med vår Thailandsresa som vårt hotell skulle stängas på??

(Som jag skrev om i detta inlägget).

Världens drömmigaste februari-resa hade vi bokat för tyckte vi, men ack så besvikna vi skulle bli. Hotellet vi hade bokat låg i ett naturreservat och Thailändska regeringen beslutade att det skulle stängas permanent 1 juli i år, nån månad efter vi hade bokat vår resa.. Säkert efter många års tvistande, men det visste ju inte vi, inte TUI heller förhoppningsvis (annars morr på dem).

Förstår absolut att de värnar om djur och natur, helt rätt och SÅ viktigt, men vi blev tokbesvikna ändå.

Så vad blev det istället då?

 

Gran Canaria!!

Haha, inte alls lika exotiskt förstås och jag som både bott och jobbat där och rest dit flera gånger hoppar väl inte superhögt.. men det kommer bli kanon tror jag. Om vädret vill sig.. Och bara jag får höra och prata lite spanska så är jag nöjd typ haha.

Bokat ett Afrika-inspirerat hotell som heter Lopesan Baobab (bilden ovan är på en del av polområdet) och ligger i på Costa Meloneras i Maspalomas på södra Gran Canaria. Känner ett par stycken som varit där och som gett tummen upp. Någon av er som varit där?

Blir inte två veckor utan en, och det är mycket för Ebbas skull, vi har aldrig lämnat henne längre än en vecka och vill inte göra det nu heller, så på så vis är det ändå skönt att inte resa ända till Thailand. Vi tar en långresa nästa år eller så istället och jag är mer sugen på Mexico tror jag.. Har varit i Thailand och älskart men nya länder är kul att uppleva.

 

Nu fick jag lite av den där klimat-ångesten igen, tur jag cyklar till jobbet säger jag igen haha. Men resa är verkligen livet!

 

Nu ska jag strax sätta mig på en buss i till centrala Göteborg och gå på julbord på Gothia Towers med ett av tjejgängen, ska bli såååå kul!

 

Ha en fin kväll!

12
2 Comments
 • Kristin
  december 16, 2018

  Så härligt ställe! Vi var där när jag var gravid med Ines och vi skulle kunna tänka oss att åka tillbaka hela högen. Väldigt ovant då det är ett enormt hotellkomplex! Men när jag hade vant mig vid det och bara fokuserade på semester, slappa, bada, sola, leka, äta… så var det hur gött som helst. Och morgonyogan var perfekt att starta dagen med, möta upp familjen vid frukost sen 👌😘

  • Catta
   december 17, 2018

   Vet att ni trivdes som tusan där och vi har gått mycket på det, ni har ju god smak liksom 😉 Känns toppen, även om jag inte gillar stora ställen egentligen, men vi ska nog hitta vår lilla oas i det stora området 🙂

   Skönt att bara komma väg mitt i kylan om inte annat, längtar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.