JULBORD & NYÅRSSTASS

söndag, december 16, 2018 0 11

Innehåller annonslänkar till Lindex, Thomas Sabo, Ellos, By Malina & Gant

 

 

 

Hej från en något schleten Catta idag, var som sagt på julbord igår med väninnorna och det var ju hur trevligt som helst! Men man pallar ju så lite nuförtiden haha. Vi åt & drack länge på Gothia, sen gick vi vidare till Brasserie Lipp, där vi sänkte medelåldern ett snäpp haha. Vi tog några drinkar, snattrade och minglade omkring fram till runt 12.30, då jag kände att jag föll ifrån så att säga. Några drog vidare till Eight och jag tog bussen hem.

Knappt sovit en blund inatt, så jag är riktigt seg och trött i mössan idag. Blir alltid speedad i kroppen när jag druckit alkohol och har så svårt att slappna av, så avis på de som däckar lätt efter berusning, för mig är det precis tvärtom. Ändå gör man om det liksom.. knäppt egentligen.

 

Hade på mig klänningen ovan, jättegammal men skön och fin med urringad rygg. Eftersom vi närmar oss årets största glam-högtid, nyårsafton, så tänkte jag tipsa om några goa outfits!

 

Klänning // Väska // Ring // Klocka // Skor

 

Alltså den klänningen ↑, vill ha en i varje färg!! Sjukt fin tycker jag.

 

Klänning // Örhängen // Skor // Halsband // Väska

 

Den svarta klänningen ovan, har glitter i sig och liknar den jag hade igår förutom ryggen. Jättefin och kostar nästan ingenting, väskan är också ett riktigt budgetfynd.

 

 

Kjol // Ring // Topp // Halsband // Armband // Skor // Väska

 

Glitz´n glam från Lindex ovan, tjusigt som tusan. Skorna är perfekta till hemmafesten, bekvämt och glammigt på samma gång.

 

 

Pic från vårt bord igår, det är ju verkligen supertrevligt att sitta kring ett runt bord, stort gilla på det!

Tog en och annan vimmelbild men behåller dem nog i privata albumet 😉

 

Nu ska jag äta lunch och sen blir det en uppfriskande promenad i skogen.

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.