SKÖRDELYCKA & MEGABESVIKELSE

onsdag, juni 13, 2018 3 5

 

 

 

 

Hurra för att odla rädisor!!

Finns knappt något mer tacksamt att ha i lilla grönsakslandet. Går ju rasande fort för dem att växa, vilket inte kräver så stor yta då man kan så nytt hela säsongen, hurra för det.

Gott är det ju med, så in i bomben, särskilt egenodlade, mmmm så krispigt fräscha! 100% närodlat måste man ju gilla med och supereko, inget besprutat här inte (med risk för att liten snigel gärna smakar lite hihi)

Odlar ni?

 

 

Nu till något helt annat..

Vi är heeelt galet besvikna efter ett mail vi fick idag. Vi hade bokat två veckor på ett drömmigt hotell i Thailand februari nästa år och nu fick vi besked om att hotellet måste stänga pga att man tagit beslut om att det inte får ligga i det naturreservat som det gör. Gaaaah!! Var ju så perfekt ju! Vi valde det för att det låg perfekt för att ta sig ut kring alla öar i vackra skärgården utanför, vi vill ju uppleva en massa vacker och annorlunda natur än bara en lång tråkig sandstrand..

 

 

 

 

 

En del av hotellet ↑

Hotellet ligger i ett delta med stora tidvattensskillnader, så inte ultimat badstrand men hotellet hade en bad-ö utanför som man fick åka gratis båt till, en riktigt liten paradisö med beachclub och allt. Fattar ni vad drömmen gick i krasch..

Fick förslag på tre andra hotell, men nope, blir inget av dem. Får se om vi kan komma överens med resebolaget om nåt annat, eventuellt till ett helt annat land. Annars blir det pengarna tillbaka såklart.

Någon som varit med om något liknande??

 

 

Nåja, ett i-landsproblem kan tyckas. Är ju glad att vi har möjlighet att boka resor överhuvudtaget, men lite ledsen blir man allt.

 

Nu önskar jag fin kväll och kilar iväg till soffan för att tröstäta saltlakrits!

Kram

5
3 Comments
 • Jennie
  juni 14, 2018

  Såklart man får bli ledsen och besviken när man drömt och planerat och sparat:( Man måste få vara ledsen trots att det alltid finns någon som har det värre.
  Vi åker till vårt hus i Spanien om två veckor och jag skulle bli så jäkla ledsen om vi inte kommer iväg, trots att jag kom hem därifrån förra veckan och trots att det finns kvar för oss att åka till när vi vill.

  • Catta
   juni 14, 2018

   Tack för förståelse, ja det känns verkligen SÅ tråkigt! Vi har ju ställt in oss på just det hotellet med omnejd och bestämt att mötas upp med vänner som ska bo på ett par av öarna utanför. Har ff inte bestämt hur vi ska göra, har till 26: e på oss att boka om eller av.. sen bokas den av automatiskt och vi får alla pengar tillbaka.

   Underbart med hus i Spanien, älskar det landet och drömmer ofta om att flytta dit, har bott där i omgångar under tre år.

   Kram

 • Karin
  juni 16, 2018

  Gud så tråkigt! Aldrig åkt charter faktiskt, kör egna, skräddarsydda resor som vi själv fixar. Tips är flyg t krabi, åk direkt till lanta. Stanna där några nätter å åk sen ut t öarna. Koh hai, Koh kradan eller Koh bulone. De två sistnämnda är ju paradiset..Koh lanta mer för att hämta andan efter flyg-inte Top ö eg men gott pitstop.
  Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.