NÄR ANDRA LJUSET BRINNER

tisdag, december 11, 2018 0 10

 

 

 

Eftersom söndagen drog igång med handbollsmatcher så höll vi på att missa att det var andra advent och därmed att tända andra ljuset, gjorde det på eftermiddagen istället.

 

 

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

 

 

Visst är den fin den klassiska adventsdikten! (Här en del av den). Minns det som igår när min mellanstadielärare Lasse läste den för oss varje år. Vi hade alla varsitt ljus tänt på bänken och lamporna var släckta, så himla himla mysigt där i vår gamla skola på ön.

 

 

 

Den vackra buketten fick jag i lördags av vänner, härligt färgsprakande.

Adventsljusstaken är köpt på Coop för ett par år sedan och ljusen kommer från Newport. Taklampan finns här och tapeten kommer från Boråstapeter och är designad av Sissa Sundling som jag hade som lärare på Tillskärarakademin.

Bordet som jag får många frågor om är egen-ihopsatt av bordsskiva från ett företag som inte finns kvar i Sverige längre och underrede beställt av en smed.

Är man ute efter ett runt matbord i marmor gör OX Denmarq väldigt snygga i olika varianter, finns hos Designonline här, rätt så pricy iofs.

 

 

Hoppas ni haft en fin tisdag, själv har jag fyllt magen till längden och bredden på julbord med jobbet. Var på Fiskekrogen och hade långlunch i typ 3 timmar, sjukt sjukt gott och riktigt hög kvalitet på maten är det alltid där men fasen alltså, man lyckas ändå alltid äta för mycket..

Jag vill ju gärna smaka på allt också, och så drack jag mumma och öl, bara det liksom haha. Men ingen snaps, nej det hoppas jag alltid över, hua..

 

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.