ÅRETS GRAN OCH JULKLAPPAR

torsdag, december 13, 2018 0 5

 

 

 

Hej torsdag & Lucia!

 

Varit på mysigt lussefirande på barnens skola och kollar på när Inez och hennes klass sjungit så fint, fikat har vi också såklart, hör till 😉

Det är bara förskoleklass och 3:orna som har lussetåg på deras skola, så Valentin (som går i 2:an) var med och tittade på lillasyster med mig och mormor.

 

 

 

Eftersom jag är ledig idag passade jag på nu när barnen är på skolan att slå in deras klappar, gissar att de kommer dyka ner under granen och spana efter sina namn så fort de kommer innanför dörren. De är så spända nu och räknar ner varendaste dag. Goa pirriga små magar.

 

 

Papper från Maxi och lite olika snören i grönt, vitt och guld, och så lacket jag köpte sist på Artilleriet. Jag är väl ingen super-estet när det kommer till presentinslagning men de blev helt ok.

 

 

Så konstigt för granen ser så himla mycket mindre ut på bild än vad den är, dock kapade jag toppen en bit förut, den hade sex toppar haha, ni kan se nedan hur stjärnan satt innan jag gick loss med sekatören haha.

 

 

Inte färdigklädd ännu, saknar lite pynt men framförallt en ljusslinga, den vi hade förra året har hamnat på utsidan i år.

 

 

Den lilla svarta höll mig sällskap i pysselstugan, även om hon helst vill att jag sitter i soffan så hon kan lägga sig i mitt knä, bästa hon vet.

 

Skönt att ha fått in granen, jag och Inez svängde förbi Blomsterlandet efter Maxi-handling igår kväll, tog typ första bästa, körde i den i nätmaskinen, drog ut på andra sidan och släpade till kassan. Sen bråkade vi in den i bilen och hade granbarr i fejset hela vägen hem haha.

Men nu står den där, så grön och grann i stugan.

 

Har ni tagit in granen än?

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.