JULKLAPPSTIPS

måndag, december 10, 2018 0 10

 

Innehåller annonslänkar

 

Skincare set // Örhängen // Ballerinaskor // Glitterskor // Spetstrosor // Blus

 

 

God kväll på er!

 

Måndagsjobbet gjort och det är alltid lika skönt tycker jag. Har väl egentligen ingen jobbångest inför måndagar eller så men det är alltid skönt att komma en bit in på veckan och en dag närmare helg igen haha. Haft en stressig dag dessutom.

Slänger in lite nya goa julklappstips/önskelista!

Hudvårdssetet är faktiskt till män, och jag som har använt många produkter från Maria Åkerberg kan inte tänka mig annat än att det är supersköna produkter, tips om ni ännu inte köpt julklapp till mannen, brorsan, sonen eller pappan. Finns hos Lyko.

Jag ska på julbord med tjejgänget på lördag och örhängena, skorna plus blusen hade passat som handen i handsken då.

Ballerinaskorna från Flattered är bland de finaste jag vet och de passar fint som inneskor tills våren och sommaren är här igen, på min önskelista!

En packe med nya Hanky Pankys kan jag behöva, favvotrosan nr ! Har använt dem i 20 år nu och jag älskar hur de knappt känns när man har på sig dem, noll skav. Denna presentask i samarbete med By Malina.

 

Lite till kidsen:

 

 

Springcykel // Katthänge // Tasshänge // Örhängen // Vespa // Kassaapparat // Tågbord // Kaninhänge // Kolibrihänge // Älvahänge

 

Hade mitt lilla yrväder till tjej varit med smyckestokig och inte fullt lika slarvig med sina saker (oh my) så hade jag köpt henne ett berlock-armband från Thomas Sabo. Perfekt att ge ett nytt hänge att samla på varje födelsedag eller julafton. Finns antingen denna eller denna länken att fästa berlockerna på (och några man kan sätta nån enstaka på).

Den eldrivna vespan måste ju vara sötaste leksaken ever, vill ha en vuxenmodell till mig själv! Träleksaker har mina barn uppskattat mest förutom dockor och lego tror jag och har en massa frukt och grönsaker, kassaapparat, kaffemaskin mm och är dessutom en perfekt jul, födelsedag eller doppresent. Halva priset på kassaapparaten och tågbordet i collaget just nu. Även den coola retroinspirerande springcykeln är det 50% rabatt på. Kommer från Lekmer resp. Babyshop.

 

Har ni handlat alla klappar än? Jag är nästan färdig, så skönt.

 

Ha en fortsatt fin kväll!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.