JOTEX LEVERERAR

måndag, december 17, 2018 2 5

Innehåller annonslänkar till Jotex

Jotex har så himla kul sortiment just nu tycker jag, tunga material som sammet och mustiga toner som vinrött, smaragdgrönt, koppar osv. Riktigt härlig men kanske lite vågat för mitt hem ändå, så jag dras till de pudriga beige-grå-rosa-vitt, med lite svart och metall.


Soffbord // Dagbädd // Lampa // Sänggavel // Soffbord // Sittpuff // Vikvägg // Soffa

En av alla fina viskosmattor som Jotex har, denna finns här men det finns också fler andra varianter här.Bilderna kommer från Jotex inspirationsinlägg till New Years Eve och de har fått till en härlig stämning tycker jag.


Till något helt annat, wordpress har fått ett helt annat utseende i instrumentpanelen sedan jag uppdaterade till senaste versionen och det är SÅ frustrerande när man inte riktigt fattar alla nya funktioner osv. Vet tex inte hur man gör mellanrum mellan bild och text på alla ställen, funkar under bild till text men inte under text till bild. Om ni ens fattar vad jag menar haha. Det ser inte ut som ni ser bloggen där jag skriver ifrån utan som på bilden nedan.

Tror jag slår igen här och tar mig lite kvällsmat och går och lägger mig sen..


Kram på er!

5
2 Comments
 • Adela
  december 19, 2018

  Såg att du också hade problem med den nya layouten i admin!
  Jag blev smått tokig men såg sen att man kan gå tillbaka till den gamla admin och vara kvar där! 🙂 Gå in där du gör dina uppdateringar igen så hittar du 🙂 Bara ett tips!

  Kram!
  Adela

  • Catta
   december 20, 2018

   Ja jag har smått panik faktiskt! Lyckat inte få tillbaka gamla layouten, hittar inte där jag gör uppdateringar??

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.