SÖTASTE JULVOVVEN

onsdag, november 28, 2018 0 7

Innehåller annonslänk till hm

 

 

 

Men har ni sett nåt sötare eller!

Hahaha, vår älskade lilla Ebba som tomtemor, och nej hon är inte stormförtjust. Har en och annan jacka till henne, just för att staffar och andra framförallt korthåriga hundraser kan frysa lätt på vintern, men hon försöker skava av sig täcket/jackan så fort hon får på sig den i princip. Kastar sig på rygg och ålar sig omkring i hopp om att kränga av sig den. Så hon slipper kläder, och tomteklänningen är bara en kul grej som jag och barnen sett på nätet och sen när jag såg den när jag gick förbi en H&M-butik så kunde jag inte låta bli att köpa en.

Finns här, även som gran-variant och i svart.

 

Nu ska jag burna tillbaks till jobbet, hemma på lunchen en snabbis, varit ute med Ebba och så.

 

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.