FÖRSTA STAKEN UPPE

måndag, november 26, 2018 0 10

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Nu kunde jag inte hålla mig längre, var tvungen att sätta fram en adventsljusstake i fönstret. Det är väl ändå ok, såhär knappt en vecka kvar till första advent. En av våra grannar har dessutom gått all in redan och det är stakar, stjärnor & ljusslingor deluxe hemma hos dem. Så härligt tycker jag.

På fredag åker resten fram har jag bestämt. längtar.

 

 

 

Här sitter jag och skruvar, en rackarns liten lampa hade gått sönder och reservlampan jag hittade här hemma skiljde sig både lite i watt och utseende, typiskt. Tills jag får köpt en ny får den sitta högst upp så ser det åtminstone symmetriskt ut.

 

 

Gillar verkligen denna stilrena adventsljusstake fortfarande, finns bl.a här hos Ellos för den som är intresserad. Tyvärr slut i silver men mässing ser ut att finnas kvar. Finns också i vitt här (rea) hos Designonline. I silver finns den bl.a i lager hos Adlibris.

 

 

Min gosiga långa polotröja är ett annat av mina fynd jag gjorde i helgen. Den fann jag på Lindex, till 25% rabatt. Finns även på weben här (där Lindex erbjuder 25% på hela köpet idag Cybermåndag)

Perfekt plagg över ett par leggings, om man som jag gillar att klä sig mjuk och bekvämt. Mina skinnleggings är gamla men liknande finns hos Gina här.

Mina fårskinnstofflor som jag tidigare fått många frågor om (ni ser dem något tydligare ett par bilder upp), är gamla köpta på NK men finns i guld hos Boozt på rea här.

 

Taklampa Designonline

 

 

Staken hamnade i vårt lilla kök, där behövs det lite ljus i fönstren såhär års..

 

Har ni börjat adventspynta än?

 

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.