FRÅN ISPARADIS TILL ÖSREGN

torsdag, november 29, 2018 0 5

 

 

 

God kväll!

Ska strax hoppa i bingen här men hade några mail att svara på så passade på att kika in. Regnet smattrar mot rutorna utanför och vi har några plus här på västkusten idag, till skillnad från i måndags & tisdags då vi hade strålande sol och vinterkrisp men också närmast sibirisk kyla. Jo det känns banne mig så när man cyklar till jobbat såna dagar. Vet inte vad som är värst, iskyla eller ösregn som jag cyklade i idag.. Jag cyklar alltså i princip vareviga dag, precis hela året runt. Vi har bara en bil och mannen behöver ta den då han har längst till jobbet och jag har bara typ 10 minuter var väg på cykel.

Varför gnäller jag om vädret då tänker ni, en så kort sträcka liksom. Men varannan vecka cyklar jag dessutom hem på lunchen och går ut med Ebba 40 minuter (plus då tot. 40 minuter cykling), och det tar på krafterna fram och tillbaka fram och tillbaka.. I minus 10 och snålblåst vill man inte ens cykla i en minut faktiskt, tappar känseln i fejan direkt haha. Usch vilken pina det kan vara..

Får bli en bil till mig med en vacker dag.. annars kan jag ju inte heller ta barnen till olika aktiviteter eftermiddagarna under mannens kvällvecka. Hm.. livets pussel.

Får väl vara positiv och tänka att man klimatkompenserar de utlandsresor vi gärna gör varje år, och att jag får gratis motion.

 

 

 

Bilder från i måndags, när vi hade dagsljus i vårt hus pga av härlig sol, idag har det varit mörkt hela dagen..

En liten silverängel där på sidebordet, diskret adventspiff lite här och där i vårt hus nu.

 

 

Ser ni den lilla svarta där ovan? Lilla Ebba-goset som strövar fritt här i våra hoods. Och vilken vacker måndag, tänk att det kan vara så fint.

 

 

 

Nej nu måste jag krama kudden.

 

Kram och natti♡

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.