SKÖNA POLOS

måndag, november 19, 2018 0 9

Innehåller annonslänkar från Gina Tricot

 

Polotröja här // Byxor hm (slutsålda) finns liknande hos Gina här

 

 

Urtråkig bild på mig verkligen, hua så trött och blek jag känner mig.. men any ways, bjuder på en liten outfitbild denna kyliga måndag. Har ju fått upp ögonen för polos jag, något jag tidigare känt mig fullständigt klaustrofobisk i. Men det är ju faktiskt riktigt mysigt, särskilt när man är så frusen som jag!

 

 

Mörkblå polo // Manchesterpolo // Oversized beige polo // Leopolo

 

Hittade några godingar på Gina Tricot som gärna hade fått flytta in i min garderob, leon i synnerhet, vrölsnygg!

 

Hur är det med er, gillar ni polos? Fler najsiga polotröjor hos Gina finns isf här.

Bra tillfälle att passa på denna veckan om inte annat, black week som det är, där de har 30% rabatt på alla varor här.

 

Fin kväll vänner!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.