DIY SPEGELKUB -IKEAHACK

söndag, november 18, 2018 2 10

 

 

 

Gårdagens pyssel! ↑

 

Snyggt, billigt & enkelt sätt att få till ett litet side/säng eller blombord på. Kan inte ta åt mig någon ära för att detta hack skulle vara min idé, utan det började med att jag såg Hanna Wessmans variant på detta här, för att sedan få syn på videon i detta inlägg. Min vän Sophia fixade dessutom ett soffbord av speglar som ni kan se i mitt inägg här.

 

 

 

Speglarna kommer från Ikea, är 30×30 cm, så ganska små. Detta är mest en test inför en större kub i annat material som jag planerar att göra när jag får tid.

Kolla i klippet jag länkar till för att se hur man gör just denna.

 

 

 

Fick det inte till det hundra i fogarna men syns absolut inte om man inte tänker på det. Man kan också skymta lite limrester i en skåra, det får man bort genom att lösa upp med aceton (på en tops typ) och sedan skrapa med nagel, pincett eller annat.

Man får även bort limrester från tejp med aceton, eller nagellacks-borttagning.

 

Vad tycker ni, hiss eller diss med spegelmöbler?

 

Vill man köpa färdigt har Ellos ett fint här, (annonslänk, klarglas & koppar finns).

 

Nu ska jag göra lunch lagom till att mina killar kommer hem från handbollsträningen, sen kommer min bror med bonusson och myser med oss.

 

Kram & ha en skön söndag!

10
2 Comments
 • Ekenäsliv
  november 19, 2018

  Sååå himla fin!
  Vi (eller min man) gjorde en sådan när vi bodde i huset, men vi måste ha haft fel lim för den föll bara isär.. Men jag tycker att de är så himla fina och ger ett lyxigt intryck!

  Dottern vill ha en sminkkalender, men hittar ingen bra som inte kostar en gigantisk förmögenhet… Hon vill helst bara ha smink, inte en massa krämer och så.. Man vet vad man vill när man e 13 😉
  Kraaaaamar till dig raring <3

  • Catta
   november 19, 2018

   Tack fina,
   Jag ryckte tag i en kille på Byggmax och bad om ett svinstarkt lim, och det fick jag haha, fastnade med en gång och sitter som berget. Nåt montagelim i hästeväg hehe.

   Har du kollat Kicks eller Åhlens för kalender till tonåringen? De kan ha en del tror jag.

   Kraaaaam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.