DAGENS BÄSTA DEALS

tisdag, november 20, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Black Week är i full gång och jag kommer tipsa om några fina deals varje dag ända fram t.o.m fredag för er.

 

Designonline har flera kanonerbjudanden, bl.a 25% på House Doctor, min stora runda spegel på bilden finns bl.a med och den hittar ni här.

Övriga deals hos Designonline hittar ni här.

Gina Tricot kör 99:- på alla byxor här, jag unnade mig dessa .

Lyko erbjuder 20% på all parfym idag, här.

Ellos har grym kampanj på upp till 50% på leksaker här, alla Ellos pågående BW-kampanjer hittar ni här. Hittade den här urfina dockvagnen som Inez ska få i julklapp. Den hon har är på tok för liten, så denna kommer hon älska! Älskar att hon ff gillar att leka med dockor, vill att hon ska vara liten lääänge.

Indiska har 30% på alla toppar & blusar denna tisdag, här.

Stadium har 25% på alla jackor till både dam, herr och barn här. de har även upp till 50% rabatt på all alpin utrustning här.

Åhlens har 30% på allt Lego & Duplo här.

Solhem Inredning har 40-70% rabatt på jättemycket fin designinredning här. Från märken som House Doctor, Broste Copenhagen, Bloomingville osv..

 

Jag har skrivit en julklappslista som jag hoppas på att kunna bocka av rubbet på under denna vecka. Redan kommit en bit på väg och det känns ju toppen att handla klapparna med bra rabatter. Försöker dock hålla nere antalet klappar i år, barnen får ju flest, men även där försöker vi begränsa till ca 5 st var från oss, de får så mycket av släkten också.. Det blir ett par leksaker, lite kläder och kanske nån liten upplevelse/biljett eller så.

 

Hur gör ni?

 

 

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.