CYBERMÅNDAG & VAB

måndag, november 26, 2018 0 8

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Usch, här vaknade vi upp och mådde inte alls bra denna morgon, så det får bli en hemmadag. Sällan mina barn är sjuka men kände igår att Valentin blev lite varm på eftermiddagen och idag klagade han på huvudvärk, Inez var också hängig och även jag känner mig kass. Värk i kroppen, ryggen och nacken mest. Så brukar jag få när feber är på g, men jag hoppas att det bara är en vilodag som behövs och sen vill jag vara fit for work igen.

Idag blir det mest mys i soffan, kanske lite lek med dockor och lego, spel osv. Men jag ska även försöka få gjort lite här hemma, städa ur lite skåp och så. Tråkigaste som finns men nödvändigt.. och så måste vi såklart ta en och annan prommis med Ebba, som kanske får bli lite kortare idag då, får se vad vi orkar.

 

På bilden ser ni två av mina Black Friday-fynd, glittrig volangkjol i en perfekt längd. Den där halvlånga kjollängden har verkligen blivit en favorit, helst till klackar då. Knep den till halva priset i helgen. Idag Cybermåndag är det 20% på ett helt köp hos hos Gina och kjolen finns här. Tröjan kommer från samma ställe, fin pastellig blå färg och med lite glitter i. Mjuk och skön och kliar ej, vilket jag tycker de här lite billigare stickade ofta kan göra. Tröjan finns här och 20% gäller även på den vid ett helt köp, som allt annat hos dem idag, här.

Andra trevliga Cybermåndag-kampanjer:

 

15% extra rabatt hos Campadre och fri frakt med koden CYBER15, här.

 

25% på nästan allt hos Lyko här, bl.a alla adventskalendrar här.

 

Istället för Cybermåndag förlänger Babyshop sin Black Week med upp till 50% på allt här.

 

Rum21 kör Cybermåndag och vid köp över 3000:- får man 15% på hela köpet, här. Kan ju vara tillfälle att slå till på den där designlampan man drömt om länge eller ny soffan tex.

 

Designonline fortsätter med 15-70% på allt denna Cybermåndag, här. Jag önskar mig denna fina brödkorgen från Georg Jensen.

 

Newport har också förlängt sin Black Weekend och fortsätter med 15-70% på allt, här. Jag hittade ett storpack med långa vackra lackade ljus i grönt, den ska jag ha i adventsljusstaken bl.a.

 

Lekmer fortsätter också med Black Week och har upp till 70% på allt här. Bra utbud av ytterkläder till grymma priser, men också mycket leksaker som lego, dockhus, gunghästar, träleksaker, sportgrejer och även barnmöbler osv.

 

Nelly har 20% på allt, men också en ny deal med 30% rabatt varje timma, de har ett schema här för alla specialdeals som släpps under dagen.

 

H&M hakar på Cybermåndagen och har upp till 70% på massor av varor, här. Jag drömmer om den här kappan.

 

Nu ska jag brygga lite mer kaffe och ta fram lite lussebullar för fika framför nån mysig julfilm.

Hoppas ni får en fin måndag och bra start på nya veckan!

 

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.