VACKRA TING

tisdag, oktober 16, 2018 0 9

Innehåller annonslänkar från Newport

 

 

Ljusstake // Sänggavel // Vas // Ljusstake // Spegelballong // Ljuslyktor

 

 

Kikade in hos Newport här i kväll för att se om de fått in några fina nyheter, älskar den butiken för att de har ett brett sortiment av lite extra fina och lite unika saker. Storfavoriten måste vara ljusstaken längst ner i vänster i collaget som är en Pols Potten i mindre modell och i mässing än den stora i silver jag har, så cool & vacker.

Tycker mässing är speciellt vackert kring juletid, tillsammans med julrött och skogsgrönt inte minst. Ljusstaken med kulorna är tidlös och elegant. De små ljuslyktorna i form av små hus är supergulliga och jag tror de uppskattar av både stora och små.

Lilla spegeln i form av en ballong, som det just nu är rea på, hade varit fin i Inez rum mot hennes tapet.

Sänggaveln har jag sparat i min inspirationsmapp, funderar nämligen att klä om den jag en gång gjorde till vår säng och byta färg på tyget.

Vasen skulle vara fin till alla blomsterarrangemang jag har i tankarna inför advent och juletider, enkel och mysigt rökig i tonen. Finns i tre storlekar.

Apropå advent så drömmer jag om den här adventsljusstaken, gillar även denna väldigt mycket.

 

Nu ska jag bädda ner mig, ses imorgon igen med några pics från helgens Brittsommar-väder.

Kram & natti

 

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.