TISDAGSHEJ!

tisdag, oktober 2, 2018 3 10

 

 

 

Tjenixen!

 

Hemma på lunchen för att gå ut med Ebba och hålla henne sällskap en stund, hon ville veeerkligen inte vara ute på promenad haha, så vi soffmyser lite istället. Min lille gosekörv.

I brist på färska så blir det ett par veckors gamla bilder från vårt lilla casa. Gillar verkligen mitt lilla DIY med rotting-skåp, som inte fått gångjärn än hehe.

 

 

 

Vad vill ni se & läsa om härinne förresten?

Är det mina små projekt ni gillar, inredning osv? Mode, barnrum, mat & bakning, resor?? Vilka är ni som läser? Vore kul att veta lite mer om er 🙂

 

 

 

 

Ha en fin tisdag hörni, nu måste jag tillbaks till kneget!

Kram

10
3 Comments
 • Anette B
  oktober 2, 2018

  Heter Anette o är 42 år. Bor i Lidköping i litet 60- talshus med min man o två barn Olivia 10 o Oscar 12 år. Träffade min man i Sthlm där jag bodde i drygt 16 år tills hemlängtan tog över o jag ville flytta hem igen, vilket vi gjorde för 4 år sedan. Arb som medicinsk sekreterare ( inte mitt drömjobb direkt men helt ok). Vi lägger våra pengar på resor o renovering. Tycker de veckor vi får med barnen utomlands på sommaren är värt allt, minnen o ngt som knyter ihop oss som familj. Gillar inredning enormt mkt men har inte samma fingertoppskänsla som du.
  Saknar pulsen i Sthlm mkt. Lidköping är egentligen alldeles för tråkigt för mig. Reser till Gbg några ggr om året för shopping o för att se folk☺

  Läst din blogg säkert under lång tid men kommenterat dåligt. Jag läser din blogg främst för din blandning även om det är dina inlägg om inredning o resor jag gillar bäst. Fortsätt blogga som vanligt o var den ärliga tjej du verkar vara. Catta. Beundrar din energi o att du verkar vara en så bra mamma mkt!!

  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   oktober 3, 2018

   SÅ roligt att få läsa en presentation om dig, kul att du tog dig tid!
   Jag jobbar med ekonomi, administration, order, inköp, export mm och det är absolut inte mitt drömjobb heller men jag har det väldigt bra där jag är. Skönt med en trygg anställning som dessutom ligger nära där jag bor, toppen när man har småbarn inte minst.
   Drömmer om att jobba med inredning, styling, skapande av olika slag.

   Smickrande att höra att du tycker jag har fingertoppskänsla när det gäller inredning, så tänker inte jag om mig själv men det värmde 🙂 Tack snälla för alla fina ord, blev SÅ glad.

   Har en liten tripp framför mig, och sedan en till resa i februari som jag längtar efter. Nu blev det ju inget Thailand tyvärr då regeringen beslutade att det hotellet skulle stängas pga av läget nära en nationalpark. Blir en vecka till Canarie-holmarna istället, men det är ju inte fy skam det heller. Tar långresa ett annat år..

   Har ni nån go resa inplanerad?

   Kram & natti

   • Anette B
    oktober 5, 2018

    Hade hoppats på en weekendresa med min man som fyller jämnt nu i okt men han vill fira med sin familj ist så det blir Stockholm med kombinerat släkt- och hotellboende hela höstlovet. Funkar det med. Saknar Sthlm emellanåt. Blir ingen resa förrän i sommar då vi precis renoverat köket.
    Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.