WALL ART

onsdag, oktober 3, 2018 0 8

 

 

 

God kväll på er!

 

Precis nattat barnen här efter att ha varit ute på en lång promenad med dem, deras vän och Ebba nere på fälten, så nu lär de sova gott.

Blivit mycket motion för mig idag, cyklat till och från jobbet (vilket jag alltid gör), sen gick jag och mamma i skogen på lunchen med Ebba och nu en lång kvällspromenad. Gott trött i både kroppen & knoppen.

Kikar in innan jag slänger mig raklång i soffan och visar vilket fint print som är på väg hem till mig – Abstraction av Lovisa Häger som jag köpt hos Wall of Art. Finns i flera storlekar och ända upp till 100×130 cm (limited edition), jag valde 70×100 då den jag känner att vi inte har yta för den allra största.

Hoppas verkligen den kommer göra sitt på en vägg hos oss, så svårt med tavlor, posters och konst tycker jag, men denna känns rätt.

Väntar även hem en poster med fotokonst av en superduktig fotograf som jag ser fram emot att visa er också.

 

Tipsa gärna om fint till väggarna som ni gillar!

 

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.