ROSA MÅNADEN

måndag, oktober 1, 2018 0 10

Innehåller annonslänkar från Lindex

 

Armband Together

 

 

Årets fina rosa bandet-armband från Lindex – Together fighting cancer ↑

Idag går vi ju in i rosa månaden då vi uppmärksammar kampen mot cancer extra mycket och jag tycker det är suuuperviktigt att vara med och stödja. Vilket jag gör på olika vis, som att köpa pins, armband osv, men också genom att skänka en slant direkt till forskningen varje år. Köpte armbandet på Lindex borta i vårt lilla shoppingcenter Amhult när jag och Inez var där i lördags, fint och för en bra sak på samma gång.

 

Lindex har en hel kollektion där 10% av försäljningen går till cancerforskningen, ni hittar den här. Med undantag för just det rosa bandet där alla intäkter från produkten går till forskningen.

Årets rosa band är designat av Bea Szenfeld & finns bl.a hos Lindex här.

 

 

 

 

Jag har förlorat många omkring mig i just cancer, mormor, farmor, faster, vän och bekanta.

Jag ligger själv i riskzonen, som också alla andra gör egentligen men det i min släkt har vi den förrädiska äggstockscancern, som är lurig då det ofta redan är försent att bota när man väl upptäcker den.

 

Ta hand om er och undersök noga brösten titt som tätt, missa inga cellprovstagningar osv. Tänk också på att försöka förebygga så att ni minskar risken för att få cancer, genom att välja bort hormonstörande kemikalier, äta mindre processad mat och socker, inte röka, sola med måtta osv..  Finns mycket viktiga saker att tänka på.

 

Med det önskar jag en fin start på denna måndag och nya månaden!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.