LÖRDAGSLUNK

lördag, oktober 13, 2018 2 7

 

 

 

 

Hej!

 

Hoppas ni har en go lördag med härlig Brittsommar-värme. Vi har det urskönt här i Torslanda, dörrarna har stått vidöppna och jag har suttit i solen och njutit. På förmiddagen var jag på gympa-kalas med Inez, sen har jag mest slappat här hemma, förutom att jag har lirat lite boll med min son på altanen. Killarna har kollat på fotbollsmatch borta på vallen och Inez har varit ute och lekt sen vi kom hem från kalaset med sina söta buddies Alicia & Sixten. Underbart att vi fick denna släng av sommar så vi får en boost innan det blir riktigt mörkt och tråkigt ute.

 

 

 

 

 

Det blå skåpet som vi tidigare hade i vardagsrummet har fått flytta till hallen efter renoveringen då vi inte tyckte det passade där inne längre.

Sen tycker iofs inte jag att det passar i hallen heller. Lite för stort och skymmer lite för mycket av spegelpanelen, som jag ff är väldigt förtjust i, ett av alla mina DIY-projekt (som ni kan läsa om hur jag gjorde här). 

Dock behövs verkligen förvaringen som detta skåp ger så jag vet inte vad jag ska göra. Möjligtvis byta benen till några lägre då det är rätt högt med de som sitter på nu. Sen kanske jag skulle vilja måla om det, men har ingen aning om till vilken färg. Kanske samma som den greige på väggen? Eller vitt? Fast det känns lite tråkigt.

 

 

 

Skåpet är som kanske många vet två Ivar-skåp från Ikea som jag visar hur jag gjort DIY-variant av här.

Om ni har några förslag på vad ni tycker jag ska göra med skåpet så är det väldigt välkommet!

 

Trevlig kväll!

Kram

7
2 Comments
 • Nora
  oktober 14, 2018

  Hei! Ang Ivar-skapet. Hvordan monterte du beinet i midten? Det er en liten kant der, men på dine bilder ser det ut som du har plassert beinet helt i midten? På forhånd takk.

  • Catta
   oktober 15, 2018

   Jag har satt fast benen rakt över kanterna, funkar jättebra med just fästplattan till Capita-benen.
   Säg till om du vill att jag mailar dig en bild!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.