MORRIS & CO X H&M

torsdag, oktober 11, 2018 2 9

 

 

 

Någon mer än jag som satt och väntade med ”klickfingret” i högsta hugg när H&M släppte sin kollektion de gjort i samarbete med William Morris för en vecka sedan?

Det gjorde jag iallafall för deras collab-collections brukar sälja slut på nolltid. Inte för att vi snackar om något livsnödvändigt precis men när jag fick syn på blusen jag har på mig nedan i deras pressutskick blev jag helt såld. Jag knep en, yes! Till det sjuka priset 99:- dessutom, på tok för lågt måste jag säga att jag tycker. Köpte en blus till, den blåbeige ni ser ovan, superfin.

 

 

 

Skir blus och läderbralla (fuskskinn), älskar den kombon.

 

 

 

För er som inte känner till Morris & Co så är det ett inredningsföretag och William Morris var en av 1800-talets mest erkända designer, mest känd för sina vackra tapeter. H&M har mixat sin kolektion med originalmönster tillsammans med moderna Morris-tolkningar.

Superfin tycker jag!

 

Tyvärr är nästan alla plagg redan slutsålda i webshopen men de få som finns kvar hittar ni här. Men kolla ute i butik så kanske det finns kvar lite mer.

 

Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att hämta barnen, då blir det bullfika i solen för idag har vi Brittsommar här på västkusten, upp till 20 grader ska det bli och just nu står termometern på 18, wiiiii så göttigt!!

Funderar tom på att ha picknick nere vid havet och kanske även ett dopp, vad tror ni, vågar jag??

 

Kram på er!

9
2 Comments
 • Ulrica
  oktober 12, 2018

  Så jädra snygg, vännen :). Även jag lyckades knipa den där superbilliga blusen, tokälskar den!! Jag köpte även långklänningen i samma tyg, samt den blå skjortklänningen. Skadad?! Javisst :-)).

  KRAM Ulrica

  • Catta
   oktober 12, 2018

   Tack going! Visst är den suuuuperfin! Och ser riktigt lyxig ut. Ville klicka hem allting typ men fick sansa mig lite haha. Men SÅ fin kollektion

   Kram & trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.