SIDEBOARD I VALNÖT MED EGEN DESIGN

tisdag, augusti 28, 2018 2 10

 

 

 

Hej på er!

 

Hoppas ni har en fin kväll. Själv är jag egentligen för trött för ett inlägg, fullt ös denna dag med fotbollsmatch för sonen efter jobbet osv, men jag ville så gärna visa er mitt nya sideboard som jag är så himla nöjd med. Jag har designat det själv och sedan beställt av den goa Boråsaren Niklas som gjort själva stativet/underredet (som även gjort våra sängbord). Han är verkligen så duktig!

Skivan har jag sedan måttbeställt separat av Träbutiken.se, som är i valnötsfanér, vilket jag tycker är superfint att bryta av allt det vita och ljusgrå här inne med. Trä ger värme i inredningen.

Inspirerades till viss del av detta, just för träets skull.

 

 

Lampa // fotogenlampa // ljusstake (Newport adlinks) // böcker Artilleriet & Lilling

 

 

Väldigt enkelt design, en stil som syns och har synts länge men som ff tilltalar mig med sina stilrena linjer. Hyllplan på mitten för lite böcker och annat pynt & piff.

 

 

 

 

Ser galet naket ut utan något på väggen ovanför men allting har sin tid och jag kan bara inte hitta rätt print eller tavla som känns som it!

 

 

 

Nya tv-hörnan till höger, i vad som tidigare var vårt sovrum.

 

 

Inte skruvat fast skivan ännu men här ser ni hur fiffigt Niklas gör för att kunna fästa smidigt, på mitten och i varje ände.

 

 

 

Matt härlig yta på skivan, den upplevs lite gråbrun i verkligheten. Över förväntad faktiskt, man vet ju aldrig riktigt hur bra en bild på nätet stämmer men i detta fallet var skivan t.o.m mycket finare än på bilden på Träbutikens hemsida, lycka!

Tycker den bryter fint mot vårt ljusa nya golv.

 

 

Nej nu måste jag käka lite kvällis, fin kväll på er!

Kram

10
2 Comments
 • Lena
  augusti 29, 2018

  Very snyggt!

  • Catta
   augusti 30, 2018

   Tack!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.