TRENCHCOAT & FUSKPÄLS

måndag, augusti 27, 2018 0 9

Inlägget innehåller annonslänkar

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 

 

Alla som är sugna på en trench i höst räcker upp en hand!

Jag sträcker upp två, så himla classy och jag skulle vilja ha både en tunn för höst och vår och en lite tjockare för vintern. Eller trench och trench, kappa med knyt helt enkelt, måste inte vara en massa slag och spännremmar. Mina favoriter i collaget är nr 1 & 3.

Jag har en svart som är fin men väldigt tunn och helt ofodrad, brrr..

 

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 

 

Sen har vi fuskpälsen, som jag hade kunnat behöva idag om inte annat för jisses så kallt vi har det på västkusten, nästan möss och vant-väder faktiskt. Augusti är faktiskt en sommarmånad hallå!

Hur som, skulle vilja ha en riktigt fluffig och go fuskis. Haft flera men som jag tröttnat på och gav faktiskt bort ett par till barnens stora kusiner i våras, vilket de uppskattade.

 

En fluffig brunaktig, gärna med luva, står på önskelistan. Vill kunna krypa långt in i den i vinterkylan haha. I collaget är nr 5 favvisen.

 

 

Nu ska jag gå och slänga in en tvätt, tog lite egentid framför datorn medan barnen ändå leker med vänner, men sen ska vi mysa. Tända ljus och kolla på tecknad film, det duggar tätt ute och det är så himla mörkt.. blä.

 

Ha en go kväll fina ni, imorgon hoppas jag på att få visa er mitt nya sideboard som jag designat och beställt i delar av olika personer/företag. Så himla himla fint är det.

 

Kram!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.