SÄNGBORD I MARMOR

fredag, mars 2, 2018 0 13

Samarbete

 

 

 

 

God kväll!

Härligt med fredag.

 

Nämnde igår att jag fick en leverans, och det var två superfina underreden i pulverlackat stål som jag beställt av en väldigt duktig hantverkare. Jag har haft två små marmorskivor ståendes i förrådet här hemma i en mindre evighet och har länge tänkt att de en dag ska få bli ett par nya sängbord, och det är precis vad de blivit nu! Tack vare Niklas, en skön Boråsare som tillverkar den här typen av vackra möbler, och jag är väldigt nöjd. Tyvärr bråkade min systemkamera så jag fick fota med mobilen, men man ser ju hur fina de är ändå.

 

Det är flera av er som både i kommentarer och via mail har frågat vart jag har beställt underredet till mitt marmorbord i köket ( detta) och är ni intresserade av just ett sådant så kan ni beställa precis ett sånt av Niklas, eller i andra mått/färger om ni så önskar. Toppen eller hur!

 

 

 

 

Är intresserade av att beställa ett soffbord, sideboard eller liknande så kan ni maila Niklas på niklaswallin@hotmail.com för mer information.

 

Nu är det snart dags för tv-soffan och Talang med kidsen, ha en fortsatt trevlig kväll!

 

Kram

 

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.