HACK PÅ EKET PÅ G

söndag, augusti 5, 2018 1 14

 

 

 

God morgon söndag och vår sista semesterdag!

Känns en gnutta vemodigt faktiskt.. men samtidigt helt ok då vi haft en kanonsemester, så tacksam för denna vackra sommar.

 

Påbörjat ett av mina diy-projekt, ett hack på Ikea´s relativt nya skåp Eket. Nätta ben i mässing för att matcha andra detaljer och sen ska jag försöka få till ett par dörrar med rotting i. Spännande då jag har en bild framför mig om hur man kan göra men har ingen aning om jag löser det. Fräsning av lister i trä är ett måste dock och det har jag aldrig gjort haha. Måste låna fräs..

 

Inspirationen till skåpet är en kombination av det här & det här skåpet från Rum21.

Wish me luck!

 

Kram

14
1 Comment
  • Malin
    augusti 18, 2018

    Hej!
    Vilka snygga ben, vart är de ifrån?
    // Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.