ÖNSKELISTA AUGUSTI

söndag, augusti 5, 2018 0 9

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Väska // Skor // Kjol // Skjorta // Necessär // Klocka // Kappa

 

 

Jobbstart efter semestern är lika med sug efter lite (höst)nytt i garderoben och därmed längtan efter att klä på mig lite mer än man gjort de senaste månaderna. Kan knappt komma ihåg när jag gick i byxor senast.

Sen är det inte officiellt höst förrän i oktober för mig och än vill jag njuta av ljumna kvällsdopp!

Men gött att kitta upp sig lite.

Liten purse från Filippa K i klatschig men ändå mustig färg hade suttit fint till höstens utekvällar. Skorna med ormskinn från Flattered älskar jag, pointy toes och ormskinn, hurra vad snyggt! Ormskinn sägs komma stort i höst, inte mig emot. Kjolen & skjortan från Gina Tricot är perfekta jobbplagg, bekvämt och stiligt på samma gång. Necessären från Accent är jag riktigt sugen på, har en gammal sleten med bara ett fack som man får gräva ihjäl sig i för att hitta nåt på semestern, den här har galde som man praktiskt kan hänga upp och har många fack. Klockan från Boom skulle jag vilja ha att variera med min silvriga, har fint pris också. Kappan från Ellos kan vara den perfekta höst/vinter och vårkappan, klassiker-modell.

 

 

Nu ska jag gå och fiska upp barn nr 2 ur badet sen ska det laddas för fritids och jobb imorgon!

 

Kram & trevlig kväll 🙂

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.