MÅNGA PROJEKT

fredag, augusti 3, 2018 4 11

 

 

 

Jag är expert på att dra igång projekt, kanske lite för många på en gång, samt att jag inte är den bästa på att slutföra alltid.. Men tids nog ska allt nog bli klart!

Kvar att göra i denna delen, tv-hörnan, är lister, belysning, tv-bänk, tavlor mm på väggarna och ett litet skåp. Två stycken Ikea-hack på G, ivrig på att sätta igång med dem men väntar på lite grejer jag beställt innan jag kan börja. Den gamla skänken (som vi kapat av benen på) tv:n står på ska Inez få som leksaksförvaring.

 

 

 

 

Ett av mina största bekymmer är hur fasen jag ska få till det på väggarna, men spegeln ska upp och en eller ett par större tavlor, har jag tänkt iaf.

Matplatsdelen får bli ett senare projekt, ska få till en liten läshörna där med förvaring längs en av väggarna och har även beställt ett underrede till ett sideboard som också kommer bli ett slags DIY- projekt. Mycket nu haha, min hjärna svämmar över av idéer och jag skulle verkligen behöva ett brake från mina egna tankar haha!

Samtidigt måste jag få vara kreativ, hade blivit knäpp annars. Sen om det handlar om att lägga golv, bygga staket, måla en tavla, sy gardiner eller annat spelar mindre roll, bara jag får skapa.

 

 

Gillar ni att skapa?

 

Fin fredag och trevlig helg på er!

Kram

11
4 Comments
 • Åsa Aabakken
  augusti 3, 2018

  Jag har en liknande hörna. Jag satte konsoler med 30 cm hyllor i tre plan. Styla de med lite blandat, se här
  http://www.asasblogg.com/2017/02/19/tv-hornan/
  Hälsningar Åsa

  • Catta
   augusti 5, 2018

   Jättefint ju! Har funderat på att ha öppna hyllor, luftigt och fint, men så har jag ett par skåp som jag bestämt ska få stå där istället.

   Kram

 • Jeanette Nilsson
  augusti 7, 2018

  Hej! Du är så modig och handlingskraftig👍🏻. Ska bli spännande att se vad du hittar på med rottingen. Ha det gott och lycka till! Med vänlig hälsning, Jeanette

  • Ljuva Magnolia
   augusti 8, 2018

   Tack för fina ord! 🙂
   Ja det ska bli kul, ska bara hitta tiden och verktyg 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.