FREDAGSMYS

fredag, augusti 10, 2018 0 9

 

 

 

Första jobbveckan efter semestern √

 

Den gick faktiskt väldigt fort och det kändes helt ok att vara tillbaka, speciellt när inte vädret varit på topp denna vecka heller, förutom min lediga dag igår då som var kanon!

 

Idag fredagsmyser jag och barnen här hemma, de tog dock en paus från soffan och gick ut med vänner precis. J är och lirar fotboll med ett gäng polare och ska vidare ut och roa sig så det blir bara kiddosen och moi.

Igår byggde vi (tillsammans med grannarna) äntligen färdigt planket som ni ser, ska bara måla sista sektionen. Blev fint för vad det är, ljust och lagom insynsskydd, luftigt men ändå tillräckligt tätt.

Så mysigt för grannarna är djurmänniskor precis som vi och har två katter och en hund varav den ena katten Frasse verkar trivas väääldigt bra i vår trädgård, så söt. Till Ebbas stora fasa dock, hon tycker att han är jätteläskig och härom kvällen vågade hon inte komma in när vi kallade på henne för han var i vägen så Josef fick gå och hämta och bära in henne haha. Mespropp! Men barnen är väldigt glada över kattgoset de nu får.

 

Nu ska jag ta och rensa min dator, den svämmar över av bilder och annat, så drygt, men ett måste att få lite ordning känner jag..

 

Kram & trevlig helg!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.