MIN MAN HAN KAN

söndag, augusti 12, 2018 0 9

 

 

 

Todeloo.. nyfrippat var det här!

 

Så vansinnigt skönt med fräschare toppar, mitt hår har varit bedrövligt de senaste månaderna. Solblekt, torrt och sprött. Varje gång jag borstat mig har det legat fullt med avbrutna toppar omkring mig och jag skulle bokat frisörtid för ett par månader sen. Men jag har inte hittat tiden och just skönhetsvård är något jag sällan prioriterar eller lägger tid på. Kan faktiskt vara lite imponerad av kvinnor som går på salong för att fixa hår, naglar, fransar etc titt som tätt, det är ju ett halvtidsjobb haha. Äsch, jag nöjer mig med att slänga på lite lack här hemma, nån inpackning då och då och klipper mig gör jag inte oftare än 2-3 gånger per år..

Gillar att piffa mig men mest gillar jag nog mjukisbrallor, tischa och ulltofflor med håret i en knut och osminkad. Sugen på att testa fransar dock, men just det där underhållet skulle jag aldrig orka med, för lat för det. Och snål.

 

Jag försökte boka klipptid i veckan men allt var fullbokat här i närheten så jag drog till Ica, köpte en färg och sen bad jag mannen kapa en bit på längden och tadaa! Han kan min man, blev kalasbra. Färgen jag använder hemma är f.ö denna som också finns hos Lyko, om någon undrar. Antingen en 4:a eller 5:a brukar jag ta, mörkbrun eller brun alltså.

 

Lägger ni mycket tid och pengar på skönhet och på vad isf?

 

Kram och ha en skön söndag!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.