EN OMBONAD HÖST

torsdag, augusti 9, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Längtar ni efter hösten?

Jag är väl inte riktigt redo än men man vet ju att den tiden kommer och jag tycker det är mysigt att boa in sig. Ellos har ju fått in så mycket nya kuddar, plädar, överkast och annat fint. Jag är ff väldigt svag för sammet, framförallt under höst/vinter och de här kuddarna som finns i många färger skulle jag gärna ha ett gäng av i soffan. Bra pris dessutom. Dem kan man matcha med ett sånt här överkast i sammet, som också finns i flera färger. Passar både som pläd i soffan och överkast på sängen.

 

 

 

 

Bland nyheterna hittar man även denna söta lilla soffa, om man ändå hade haft en stor hall med plats för den tänker jag. (Finns även stolar i samma stil här).

 

Vi har faktiskt äntligen bestämt oss för typ av stolar till matbordet i v-rummet, sammet it is! Nån form av karmstolar i mjuk sammet, min beniga rumpa behöver komfort! Sen vill man ju att gäster ska trivas extra länge. Nedan har jag hittat en grymt fin, men tyvärr känns inte färgen rätt, även om det är en ”Catta”-färg. Nej mörkt blå kommer det bli.

 

Någon som vill köpa våra Tolix btw? Vi har 4 såna här som vi nog tänker sälja isf, de är i matt obehandlad zink/metall.

 

 

Stol // Tavla // Skåp // Klädhängare // Matta // Skohorn

 

Jag är inne i en ”förvarings”period och är ute efter nya skåp till hallen nu när det vita flyttat in i v-rummet, och det i collaget skulle kunna passa fint.

Vet inte om det har med Modisten i mig att göra men jag verkar dras till tavlor med hattar, Audrey är också trevlig att se på.

Ute efter några detaljer till hallen också, klädhängaren i nickel från Newport är ju superstylish!! Vill ha vill ha. Men har nog inte råd med annat än skohornet från Åhlens.. Viskosmatta står ff på önskelistan, pricy men ack så fina, denna från Åhlens är dock lite mer prisvärd än ex. Classic Collection.

 

 

Nej nu har jag suttit här för länge, måste ta tag i dagen här. Min vän Maria frågade om vi ville hänga med till playan och det vill vi gärna!

 

Kram och fin torsdag på er!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.