20% PÅ ELLOS HOME

söndag, augusti 19, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

Påslakanset // Poster // Gardin // Spegel // Fuskskinn // Handduksset

 

 

God morgon söndag!

 

 

Inte hunnit kika in på ett par dar, igår var vi tex upptagna hela dagen med att lägga golv i hallen bl.a, pjuh så jobbigt det är ändå. Fattar inte vad jag hade för överskottsenergi när jag la allt golv i vardagsrummet helt själv (som är väldigt mycket större yta än hallen dessutom) för hallen kändes typ jobbigare haha. Dagsformen är väl olika antar jag och idag har jag både träningsvärk all over plus ryggont, ajaj.

Men nu är det bara köket kvar! Tjohooo så skönt. Så sugen på att ta in hjälp för det haha, orken är i princip slut nu känner jag, och det är skitsvårt att hitta tiden för det men men, vi löser det förr eller senare..

 

Hur som, kikar in med lite shoppingtips då Ellos har en kampanj som ger 20% på deras hemsortiment fram till 3/9, gäller även möbler och hela sortimentet hittar ni här.

Jag föll speciellt för den här krukan med fat i mässing (väldigt Svenskt Tenn-ish), och så funderar på om den här dagbädden skulle kunna få plats här hemma, dröm. Spegeln i collaget gillar jag jättemycket och det finns även en liknande som bordspegel, här.

 

Nu ska jag ge Ebba mat och sen ska vi ut på promenad hon jag och Inez, killarna är på fotbollsträning så det blir bara vi tjejer.

 

Önskar er en fab dag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.