FINHETER

torsdag, augusti 16, 2018 1 10

Inlägget innehåller annonslänkar från Indiska & Ellos

 

 

 

Tummen upp för tantkjolen! Det är ju hett som tusan just nu, en längd som jag annars i hela mitt liv haft SÅ svårt för är nu favvon. Gillar jättemycket och den jag har på mig fann jag på Mango när jag och Inez var på stan sist. Lite övergång-sommar-till-höst-kjol! Hittar inte på webben men kanske är på ingång..

Feminint och kvinnligt, fint!

 

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 

 

Än är ju inte sommaren över (även om vädret säger annat de senaste dagarna, snyft) och jag vill inte gå in i ”byx-perioden” riktigt än utan gärna stanna i klänning och kjol med bara ben-perioden. Gärna tillsammans med skira blusar och kanske bara en tunn kofta.

Gillar allt jag plockat ut till collaget och jag tror att gult kommer vara mig stora färg till hösten, så fint! Koftan vill jag ha (och den här gosiga) till kallare kvällar som är på ingång. Passar på nu när Indiska dessutom har 20% på allt stickat (här).

Är ni redo för höst och vinter eller har ni gärna kvar sommaren ett par månader till?

 

Känner mig inte alls färdig med sol och bad, trots att man nästan fått en överdos av det denna sommar. Värmen får mig att må så mycket bättre, fibromyalgi-kärring som jag är haha. Ja men på riktigt, kyla är hemskt för onda nerver, muskler och leder som jag har, aj aj.

 

 

Nä nu ska jag ta Ebba med mig och hämta Valentin hos en kompis, trevlig kväll!

10
1 Comment
 • Ekenäsliv
  augusti 17, 2018

  Hej snäckan!
  Uuuuursnygg kjol, och jag håller med dig – bara älskar kjollängden! Jag som förr bara hade kortkorta kjolar ha ha ha 😉
  Jag gillar med sommarkänslan, och nu med lite behagligare temperaturer 🙂
  För med de nya tabletterna var det jobbigt med extremhettan som rådde. Idag har smulan o jag njutit vid stranden. Det blåste som bara den men vindarna var ju varma och sköna 🙂
  Ha nu en härlig fredag vännen!
  Puss o kram Annapanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.